Slapukų politika

PRADŽIOS TINKLALAPIO SAVININKAS IR KONTAKTINĖ INFORMACIJA

„Mill International AS“
Grini Næringspark 10
1361 Østerås
Tel. +47 22 13 32 00
El. p. post@millnorway.lt

KAS YRA SLAPUKAI?

Slapukai – tai nedideli tekstiniai failai, kuriuos interneto svetainės gali naudoti, kad naudotojo patirtis būtų veiksmingesnė. Pagal įstatymą slapukus galima išsaugoti įrenginyje, jei tai būtina šios svetainės veikimui. Visų kitų tipų slapukams reikia jūsų leidimo.

KODĖL RENKAME ŠIĄ INFORMACIJĄ?

Slapukus naudojame svetainės srautui analizuoti, kad naudotojo patirtis būtų veiksmingesnė ir tinkamesnė mūsų klientams. Visa mūsų surinkta informacija yra anoniminė, mus domina tik jūsų interesai ir naudojimo įpročiai.

KOKIUS SLAPUKUS NAUDOJA ŠI SVETAINĖ?

Laikomės BDAR reikalavimų, kad būtų visiškai skaidru, kokius slapukus naudojame. Be to, kad išsaugotume duomenis apie mūsų „pasirinktą regioną“, naudojame įrankį „Google Analytics“, apie kurį daugiau informacijos pateikta tolesnėje pastraipoje.

GOOGLE ANALYTICS

Taikydami „Google Analytics“, renkame visiškai anoniminę informaciją apie visus mūsų svetainės lankytojus. Šios informacijos negalima susieti su jumis kaip asmeniu. Tai darome norėdami sužinoti, ką lankytojas veikia mūsų svetainėje. Pavyzdžiui, galime matyti, iš kokios šalies naršote ir, ar lankydamiesi mūsų interneto svetainėje, naudojate telefoną, planšetinį kompiuterį ar asmeninį kompiuterį. Šios informacijos rinkimo tikslas – optimizuoti jums skirtus puslapius.

JŪSŲ SUTIKIMAS

Jūsų sutikimas taikomas šiam domenui: millnorway.lt