Naudojimosi taisyklės

NAUDOJIMOSI „MILL“ PROGRAMĖLE, INTERNETO SVETAINE IR SUSIETOSIOMIS PASLAUGOMIS TAISYKLĖS

Paskutinį kartą atnaujinta: 2020-10-01

1. Sveiki atvykę į „Mill“

1.1. Sveiki atvykę į „Mill“! Šios naudojimosi taisyklės (toliau – Taisyklės) taikomos jūsų naudojimuisi „Mill“ mobiliąja programėle (toliau – Programėlė) ir su ja susijusiomis susietosiomis paslaugomis.

1.2. Programėlę sukūrė ir valdo įmonė „Mill International AS“ (toliau – „Mill“, „mus“, „mes“, „mūsų“). Per Programėlę galima prisijungti prie išmaniųjų šildytuvų ir kitų oro kondicionavimo gaminių su junglumo funkcijomis, kuriuos įmonė „Mill“ gamina, parduoda, platina ar kitaip tiekia rinkai su „Mill“ prekės ženklu (toliau – „Mill“ gaminiai), sąveikauti su jais ir naudotis jų įvairiomis išmaniosiomis funkcijomis.

1.3. Taisyklės yra privalomas jūsų ir „Mill“ susitarimas. Atidžiai perskaitykite Taisykles, nes jose pateikiama svarbi informacija apie Programėlę ir jos naudojimą kartu su „Mill“ gaminiais ir kitomis paslaugomis.

1.4. Priimdami Taisykles, jūs patvirtinate, kad perskaitėte ir supratote jų turinį, pritariate Taisyklėse išdėstytoms, su jūsų naudojimusi Programėle susijusioms taisyklėmis ir sutinkate jų laikytis. Jei nesutinkate su Taisyklėmis, negalite naudotis Programėle.

2. Jūsų „Mill“ paskyra

2.1. Norėdami naudotis Programėle, pirmiausia turite susikurti „Mill“ paskyrą (toliau – „Mill“ paskyra). Kad galėtumėte susikurti „Mill“ paskyrą, turėsite pateikti apie save tam tikros informacijos. Reikiama informacija bus nurodyta „Mill“ paskyros registracijos puslapyje, įskaitant galiojantį el. pašto adresą, bet juo neapsiribojant.

2.2. Jūs užtikrinate, kad jūsų el. pašto adresas ir bet kokia kita informacija, kurią mums pateikiate, yra teisinga, tikra ir tiksli. Privalote pasirūpinti, kad jūsų registracijos duomenys būtų tikslūs ir atnaujinami, jei jie pasikeistų „Mill“ paskyros galiojimo laikotarpiu.

3. Intelektinės nuosavybės teisės

3.1. Jūs pripažįstate, kad visos intelektinės nuosavybės teisės į „Mill“ ir bet kokį turinį, dokumentaciją ar kitą medžiagą, prie kurios „Mill“ jums suteikia prieigą, įskaitant jų pakeitimus, modifikacijas, pataisas ar patobulinimus, yra vienintelė ir išskirtinė „Mill“ ir (arba) jos licencijos teikėjų (jei tokių yra) nuosavybė.

3.2. Intelektinės nuosavybės teisės – tai visos pramoninės ar intelektinės nuosavybės teisės, įskaitant: i) procesus ir technologijas (patentuojamas ir nepatentuojamas); ii) praktinę patirtį, komercines paslaptis, verslo modelius ir kitą konfidencialią informaciją; iii) autorių teises ir kitas autorių teises (pvz., į kompiuterių programinę įrangą, kodą ir dokumentaciją), dizaino teises, duomenų bazių teises ir visų rūšių techninę informaciją; iv) prekių ženklus, prekių pavadinimus ir domenų vardus ir v) kitas panašias registruotas ar neregistruotas teises, kurios gali būti suteikiamos arba suteiktos bet kurioje pasaulio vietoje.

3.3. Jūs sutinkate, kad „Mill“ priklauso visos teisės į pasiūlymus, idėjas, prašymus ar kitus atsiliepimus, kuriuos pateikiate mums naudodamiesi Programėle. Jūs sutinkate mums perleisti intelektinės nuosavybės teises į tokius objektus, įskaitant, bet ne tik, teisę naudoti ar keisti ir toliau perduoti ar perleisti tokias teises.

3.4. Visi „Mill“ prekių ženklai, paslaugų ženklai, prekių pavadinimai, logotipai, domenų pavadinimai ir kiti „Mill“ prekės ženklo elementai yra išimtinė „Mill“ arba jos licencijų teikėjų nuosavybė ir Taisyklės nesuteikia jokios teisės naudoti šių elementų (ne)komerciniais tikslais.

3.5. Nė viena Taisyklių nuostata negali būti interpretuojama kaip mūsų ar mūsų licencijos teikėjų intelektinės nuosavybės teisių perdavimas jums ar bet kuriai trečiajai šaliai.

4. Licencijuotos teisės

4.1. Visada laikydamiesi Taisyklėse nustatytų taisyklių, mes suteikiame jums neišimtinę, neperleidžiamą, nesublicencijuojamą, visiškai atšaukiamą teisę ir licenciją, apsiribojančias tik asmeniniam, nekomerciniam naudojimui atsisiųsti, įdiegti, pasiekti ir naudoti Programėlės versijos, kurią jums pateikė „Mill“, funkcijas. Jums suteiktos teisės apima teisę naudoti Programėlę naudojantis jūsų ryšių tinklo įranga.

4.2. Jūsų teisė naudotis Programėle nustoja galioti pasibaigus Taisyklių galiojimo terminui, sustabdžius jų galiojimą ar jį nutraukus arba jei „Mill“ nutraukia ar sustabdo Taisyklėse numatytų jūsų teisių veikimą. Tada privalote nutraukti bet kokį Programėlės naudojimą ir ištrinti visas jos kopijas iš savo mobiliojo įrenginio.

4.3. Programėlė jums yra suteikiama pagal licenciją, o ne parduodama, ir „Mill“ bei jos licencijos teikėjai išlaiko nuosavybės teisę į visas Programėlės kopijas ir bet kokį joje pateiktą turinį, net jei juos atsisiuntėte į savo mobilųjį įrenginį.

4.4. Jūs pripažįstate ir sutinkate, kad tik jūs atsakote už tai, kad jūsų „Mill“ paskyra ir Programėlės kopija būtų naudojama tik pagal čia išdėstytas taisykles.

5. Naudotojo turinys ir prieiga prie tinklo

5.1. Jūsų Naudotojo turinys – tai turinys, sukurtas atsisiuntus ir naudojant Programėlę, pavyzdžiui, informacija apie jūsų „Mill“ gaminius, temperatūros rodmenis, energijos sunaudojimą ar kita.

5.2. Mes neatsakome už jūsų Naudotojo turinį. Jūs suprantate ir sutinkate, kad Naudotojo turinys, susijęs su jūsų „Mill“ paskyra arba Programėlės kopija, ištrinamas nutraukus Taisyklių galiojimą.

5.3. Tiek, kiek leidžia įstatymai, suteikiate mums nuolatinę (arba kiek leidžia įstatymai), neišimtinę, sublicencijuojamą, perleidžiamą, neatšaukiamą, neatlygintiną, visiškai apmokėtą, universalią licenciją naudoti, atkurti, analizuoti, versti ar modifikuoti bet kokį Naudotojo turinį, kurį pateikėte mums ir kuris susijęs su jūsų naudojimusi Programėle, priemonėmis, metodais ar technologijomis, įskaitant, bet ne tik, komercinius ar gaminių kūrimo tikslus.

5.4. Naudojama Programėlė taip pat nustato ir renka tam tikrą informaciją apie jūsų tinklo aplinką ir jos veikimą. Taip siekiama pagerinti Programėlės ir „Mill“ gaminių veikimą jūsų tinklo aplinkoje ir prireikus aptikti ir ištaisyti klaidas.

5.5. Jei naudotojo turinys arba kita šiame 5 skyriuje nurodyta informacija ar duomenys yra asmens duomenys pagal taikomus duomenų apsaugos įstatymus, tokie asmens duomenys bus naudojami ir tvarkomi tik pagal toliau pateiktą 12 skyrių.

6. Priimtinas naudojimas

6.1. Jūs sutinkate nenaudoti, nerodyti, neatgaminti, neperduoti, nemodifikuoti, neplatinti, neskleisti, neparduoti, neskelbti, nekurti išvestinių kūrinių, nedekompiliuoti, neardyti, neversti ar nekeisti apgrąžos inžinerijos Programėlės ar bet kokio jos turinio ar kitaip jos visiškai ar iš dalies nenaudoti bet kokiomis priemonėmis ir bet kokiu kitu tikslu, nei nurodyta Taisyklėse.

6.2. Naudodamiesi Programėle, Jūs negalite: a) pažeisti vietos, nacionalinių, užsienio ar tarptautinių teisės aktų; b) priekabiauti prie kito asmens ar kitaip jam kenkti; c) apsimesti kitu asmeniu ar įmone arba kitaip klaidingai pateikti ryšį su asmeniu ar subjektu; d) trukdyti ar trikdyti Programėlės veikimą arba e) pažeisti „Mill“ ar bet kurios trečiosios šalies intelektinės nuosavybės teises.

6.3. Jūs sutinkate, kad be išankstinio raštiško „Mill“ sutikimo negalėsite įrėminti ar atspindėti Programėlės ar bet kurios jos dalies jokiame kitame serveryje ar interneto įrenginyje.

6.4. Negalite bandyti neteisėtai gauti prieigos prie bet kurios Programėlės dalies ar funkcijos, kitų prie Programėlės prijungtų sistemų ar tinklų arba bet kurios Programėlėje ar per ją siūlomos paslaugos įsilaužimo ar kitais neteisėtais būdais.

6.5. Jūs sutinkate neleisti kitam asmeniui naudotis jūsų prisijungimo duomenimis, prisijungti prie jūsų paskyros ar kitaip naudotis jums pagal Taisykles suteiktomis teisėmis.

6.6. Jūs suprantate ir sutinkate, kad mes galime nedelsdami sustabdyti arba nutraukti jūsų prieigą prie Programėlės ir jūsų „Mill“ paskyros, jei naudojatės Programėle pažeisdami pirmiau išdėstytas priimtino naudojimo sąlygas.

7. Sustabdymas ir galiojimo nutraukimas

7.1. Taisyklės tarp jūsų ir „Mill“ galios tol, kol jūs arba „Mill“ jas nutrauks.

7.2. Mes nutrauksime Taisyklių ir jūsų „Mill“ paskyros galiojimą, jei 2 metus ja nesinaudosite (nesinaudosite Programėle ir su ja nesąveikausite), kad užtikrintume, jog mūsų naudotojų bazė būtų atnaujinama ir papildoma aktyviais naudotojais. Prieš nutraukiant galiojimą dėl neaktyvumo, mes jums pateiksime pagrįstą pranešimą.

7.3. Mes galime bet kuriuo metu nutraukti Taisyklių, jūsų prieigą prie Programėlės ir jūsų „Mill“ paskyros galiojimą, jei pažeisite Taisykles arba jei to prireiks vadovaujantis įstatymais.

7.4. Mes pasiliekame teisę pagrįstai stebėti, kaip naudojatės Programėle, kad galėtume stebėti, tirti ir padėti užkirsti kelią grėsmėms saugumui ar Taisyklių pažeidimams. Jei turime pagrindo manyti, kad pažeidėte Taisykles, galime sustabdyti jūsų „Mill“ paskyros galiojimą arba prieigą prie Programėlės, kol turėsime pakankamai laiko ištirti, ar pažeidimas iš tikrųjų įvyko.

7.5. Galite bet kada nutraukti Taisyklių galiojimą nutraukdami ir ištrindami savo „Mill“ paskyrą (kaip nurodyta jūsų profilyje) ir ištrindami Programėlę iš visų savo įrenginių.

7.6. Jei mes nutraukiame ar sustabdome Taisyklių galiojimą, jūsų prieigą prie Programėlės ar jūsų „Mill“ paskyros arba jei jūs nutraukiate Taisyklių galiojimą, kaip aprašyta pirmiau, sutinkate, kad „Mill“ dėl to neprisiima jokių įsipareigojimų ar atsakomybės.

7.7. 3, 5, 6, 7, 9, 10, 11, 16 ir 17 ir visi kiti Taisyklių skyriai, kurie aiškiai arba dėl savo pobūdžio turi likti galioti net ir nutraukus Taisyklių galiojimą, lieka galioti ir jį nutraukus.

8. Trečiųjų šalių paslaugos ir integravimai

8.1. Programėlėje siūlomos trečiųjų šalių teikiamų programų, svetainių ir paslaugų (toliau – trečiųjų šalių paslaugos) integravimo funkcijos, kad galėtumėte naudotis jų turiniu, gaminiais ir (arba) paslaugomis.

8.2. „Mill“ nekontroliuoja, kaip jūs naudojatės tokiomis trečiųjų šalių paslaugomis. Trečiųjų šalių paslaugoms gali būti taikomos jų pačių naudojimosi taisyklės, nuostatos ir privatumo politika, todėl jūsų naudojimasis šiomis trečiųjų šalių paslaugomis bus reglamentuojamas ir priklausys nuo Taisyklių ir privatumo politikos. Jūs suprantate ir sutinkate, kad „Mill“ neremia ir neatsako ir neprisiima atsakomybės už trečiosios šalies paslaugos veikimą, funkcijas ar turinį arba už bet kokį sandorį, kurį galite sudaryti su tokios trečiosios šalies paslaugos teikėju.

9. Atsakomybės apribojimas

9.1. JŪS SUPRANTATE IR SUTINKATE, KAD PROGRAMĖLĖ TEIKIAMA „TOKIA, KOKIA YRA“ IR „TOKIA, KOKIA PRIEINAMA“, BE JOKIŲ AIŠKIŲ AR NUMANOMŲ GARANTIJŲ, SĄLYGŲ AR PATIKINIMŲ.

9.2. TAI REIŠKIA, KAD MES NETVIRTINAME IR NEGARANTUOJAME, KAD NAUDOJIMASIS PROGRAMĖLE ATITIKS JŪSŲ POREIKIUS AR REIKALAVIMUS ARBA KAD BUS IŠTAISYTI PROGRAMĖLĖS VEIKIMO AR FUNKCIONALUMO TRŪKUMAI. TAIP PAT NESUTEIKIAME GARANTIJŲ, KAD NAUDOJIMASIS PROGRAMĖLE BUS NEPERTRAUKIAMAS, SAVALAIKIS, SAUGUS, BE KLAIDŲ, KENKĖJIŠKOS PROGRAMINĖS ĮRANGOS AR KITŲ KENKSMINGŲ KOMPONENTŲ ARBA KAD INFORMACIJA, KURIĄ GAUSITE NAUDODAMIESI PROGRAMĖLE, BUS TIKSLI AR PATIKIMA.

9.3. PROGRAMĖLE NAUDOJATĖS SAVO RIZIKA IR NUOŽIŪRA BEI SAVO SĄSKAITA. TIK JŪS ATSAKOTE UŽ ŽALĄ, PADARYTĄ ĮRENGINIAMS, IR UŽ BET KOKĮ DUOMENŲ PRARADIMĄ, KURIS GALI ATSIRASTI ATSISIUNTUS, ĮDIEGUS IR NAUDOJANT PROGRAMĖLĘ.

9.4. „MILL“ NETEIKIA JOKIŲ PAREIŠKIMŲ IR ATSISAKO BET KOKIŲ GARANTIJŲ AR SĄLYGŲ DĖL PATENKINAMOS KOKYBĖS, TINKAMUMO PARDUOTI, TINKAMUMO TAM TIKRAM TIKSLUI AR NEPAŽEIDŽIAMUMO, SUSIJUSIŲ SU PROGRAMĖLE.

9.5. BE TO, „MILL“ NETEIKIA JOKIŲ PAREIŠKIMŲ, NEUŽTIKRINA IR NEPATVIRTINA, NEGARANTUOJA IR NEPRISIIMA ATSAKOMYBĖS UŽ TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGAS (AR JŪSŲ NAUDOJIMĄSI JOMIS) AR BET KOKĮ KITĄ GAMINĮ AR PASLAUGĄ, KURIĄ SIŪLO TREČIOJI ŠALIS, SUSIJUSIĄ SU PROGRAMĖLE AR BET KURIA INTERNETO SVETAINE, Į KURIĄ PATEIKIAMOS NUORODOS, ARBA KURI PATEIKIAMA REKLAMINĖJE JUOSTOJE AR KITOJE PROGRAMĖLĖS REKLAMOJE AR KITUR.

9.6. BET KOKIA „MILL“ INFORMACIJA AR IŠREIKŠTAS, NUMANOMAS, ŽODINIS AR RAŠYTINIS PATARIMAS NESUTEIKIA JOKIŲ GARANTIJŲ SĄLYGŲ, IŠSKYRUS TAS, KURIOS AIŠKIAI NURODYTOS TAISYKLĖSE.

9.7. ŠIS SKYRIUS TAIKOMAS TIEK, KIEK LEIDŽIAMA PAGAL ĮSTATYMUS.

10. Žalos atlyginimas

10.1. Sutinkate, vadovaujantis įstatymais, atlyginti „Mill“, su ja susijusioms įmonėms ir licencijos teikėjams visus nuostolius, išlaidas, žalą ir sąnaudas, įskaitant pagrįstus advokatų mokesčius, patirtus dėl to, kad jūs arba bet kuris kitas asmuo, besinaudojantis jūsų „Mill“ paskyra, pažeidė Taisykles arba neįvykdė su Programėlės naudojimu susijusių įsipareigojimų, ir saugoti juos nuo visų nuostolių, išlaidų, žalos ir sąnaudų, įskaitant pagrįstus advokatų mokesčius. Mes pasiliekame teisę imtis išimtinės gynybos dėl bet kokio reikalavimo, už kurį turime teisę į kompensaciją pagal Taisykles. Tokiu atveju privalote bendradarbiauti su mumis taip, kaip pagrįstai reikalaujame.

11. „Mill“atsakomybė

11.1. VADOVAUDAMIESI ĮSTATYMAIS, SUTINKATE, KAD VIENINTELĖ IR IŠSKIRTINĖ JŪSŲ TEISIŲ GYNIMO PRIEMONĖ DĖL PROBLEMŲ AR NEPASITENKINIMO PROGRAMĖLE YRA NEBESINAUDOTI PROGRAMĖLE, PAŠALINTI PROGRAMĖLĘ IR KITĄ „MILL“ PROGRAMINĘ ĮRANGĄ, IŠTRINTI SAVO „MILL“ PASKYRĄ.

11.2. NORS MES NEPRISIIMAME ATSAKOMYBĖS UŽ JŪSŲ NAUDOJIMĄSI TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOMIS, JŪSŲ SANTYKIUS SU JŲ TEIKĖJAIS AR TOKIOMIS TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOMS TAIKOMŲ TAISYKLIŲ AR PRIVATUMO POLITIKOS SĄLYGAS, VIENINTELĖ JŪSŲ TEISIŲ GYNIMO PRIEMONĖ „MILL“ ATŽVILGIU DĖL PROBLEMŲ AR NEPASITENKINIMO TOKIOMIS TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOMIS YRA IŠJUNGTI, NUSTOTI NAUDOTIS IR (ARBA) PAŠALINTI ATITINKAMĄ TREČIOSIOS ŠALIES PASLAUGĄ.

11.3. VADOVAUJANTIS ĮSTATYMAIS, JOKIAIS ATVEJAIS „MILL“ AR SU JA SUSIJUSIOS ĮMONĖS, TEISIŲ PERĖMĖJAI, TEISIŲ PERLEIDĖJAI, LICENCIJŲ TEIKĖJAI, PAREIGŪNAI, AKCININKAI, DARBUOTOJAI AR ATSTOVAI NEBUS ATSAKINGI UŽ: I) NETIESIOGINĘ, KONKREČIĄ, ATSITIKTINĘ, BAUDŽIAMĄJĄ, PAVYZDINĘ AR NETIESIOGINĘ ŽALĄ; ARBA (II) NAUDOJIMO, DUOMENŲ, VERSLO AR PRODUKTYVUMO NUOSTOLIUS, ATSIRANDANČIUS DĖL NAUDOJIMO AR NEGALĖJIMO NAUDOTIS PROGRAMĖLE AR TREČIŲJŲ ŠALIŲ PASLAUGOMIS, NEATSIŽVELGIANT Į TEISINĘ TEORIJĄ AR Į TAI, AR „MILL“ BUVO INFORMUOTA APIE TOKIOS ŽALOS GALIMYBĘ.

11.4. JOKIA TAISYKLIŲ NUOSTATA NEPANAIKINA IR NEAPRIBOJA „MILL“ ATSAKOMYBĖS UŽ SUKČIAVIMĄ, APGAULINGĄ KLAIDINIMĄ, MIRTĮ AR KŪNO SUŽALOJIMĄ DĖL JOS APLAIDUMO IR PAGAL ĮSTATYMUS – DIDELIO APLAIDUMO.

12. Privatumo ir (arba) duomenų apsauga

12.1. Siekdama sukurti jūsų „Mill“ paskyrą ir suteikti jums Programėlę, „Mill“ turi rinkti ir naudoti jūsų asmens duomenis bei duomenis apie jūsų naudojimąsi Programėle ir „Mill“ gaminiais. Daugiau informacijos apie tai, kaip „Mill“ tvarko asmens duomenis, pateikta mūsų privatumo politikoje, kurią galite peržiūrėti [čia].

13. Programėlės pakeitimai

13.1. Pagal Taisykles jums suteikiamos teisės taikomos tokiai Programėlei, kokia ji yra bet kuriuo metu. Jūs suprantate ir sutinkate, kad „Mill“ savo nuožiūra bet kuriuo metu gali keisti Programėlę. Programėlėje įdiegti pakeitimai gali turėti įtakos jos funkcijoms, funkcionalumui ir sąveikai su „Mill“ gaminiais ir trečiųjų šalių paslaugomis.

13.2. Bet kokie „Mill“ atlikti Programėlės pakeitimai neturės įtakos jūsų ir „Mill“ teisėms ir pareigoms vienas kito atžvilgiu, kaip aprašyta Taisyklėse.

14. Taisyklių pakeitimai

14.1. Taisyklės kartais gali būti keičiamos. Pakeitimai gali būti atliekami, pavyzdžiui, siekiant įdiegti naujus gaminius ar paslaugas, prisitaikyti prie teisinių reikalavimų ar kitaip geriau pritaikyti Taisykles mūsų verslui.

14.2. Pakeitę Taisykles jus informuotume el. paštu, pranešimu pačioje Programėlėje arba mūsų oficialioje interneto svetainėje http://www.millheat.com.

14.3. Dėl esminių pakeitimų gali būti reikalaujama atnaujinti savo sutikimą su pakeistomis Taisyklėmis, kad galėtumėte toliau naudotis Programėle.

14.4. Taisyklių sąlygos įsigalioja nuo Taisyklių pradžioje nurodytos datos. Dabartinės ir galiojančios versijos Taisykles visada rasite Programėlėje ir mūsų interneto svetainėje [http://www.millheat.com].

15. Trečiosios šalies sąlygos ir naudos gavėjas

15.1. Nepaisant to, kad Taisyklėmis nustatyta kitaip, šis skyrius taikomas naudojant bet kurią „Apple Inc.“ (toliau – „Apple“) įdiegtą ir su „iOS“ operacine sistema suderinamą Programėlės versiją.

15.2. „Apple“ nėra Programėlės savininkė ir Taisyklių šalis. „Apple“ nesuteikia jokių garantijų dėl Programėlės, išskyrus vienintelę išimtį – pirkimo kainos grąžinimą (jei taikoma).

15.3. „Apple“ neatsako už Programėlę, jos aptarnavimą ir priežiūrą ir nėra atsakinga už su Programėle susijusias pretenzijas, nuostolius, įsipareigojimus, sąnaudas, žalą ar išlaidas, įskaitant pretenzijas dėl Programėlės neatitikties teisiniams ar norminimo reikalavimams, trečiųjų šalių pretenzijas dėl atsakomybės už gaminius, pretenzijas dėl intelektinės nuosavybės teisių pažeidimo ar pretenzijas, kylančias pagal vartotojų apsaugos teisės aktus ar panašius įstatymus ir taisykles.

15.4. Bet kokie skundai ar kiti klausimai, susiję su jūsų naudojimusi Programėle, turi būti siunčiami „Mill“, kaip nurodyta Taisyklių 16.1 skyriuje, įskaitant skundus ir klausimus dėl intelektinės nuosavybės teisių.

15.5. Teisė, kuri jums buvo suteikta pagal Taisykles, apsiriboja neperleidžiama licencija įdiegti ir naudoti Programėlę jums priklausančiame arba jūsų valdomame „Apple“ prekės ženklo gaminyje, kuriame įdiegta „Apple iOS“ operacinė sistema, arba kaip kitaip leidžiama pagal „App Store“ paslaugų teikimo taisyklėse nustatytas Naudojimo taisykles (išskyrus tai, kad prie Programėlės gali prisijungti ir ja naudotis kitos paskyros, susijusios su jūsų paskyra per „Šeimos bendrinimą“ arba perkant dideliais kiekiai). Be to, naudodamiesi Programėle, privalote laikytis visų trečiųjų šalių sutarčių sąlygų, pavyzdžiui, belaidžio duomenų perdavimo paslaugų sutarties.

15.6. Patvirtindami Taisykles, pripažįstate ir sutinkate, kad „Apple“ ir „Apple“ patronuojamosios įmonės yra trečiosios šalys naudos gavėjos, kurioms taikomos Taisyklės, ir kad „Apple“ turės teisę (ir laikoma, kad ji pripažįsta šią teisę) vykdyti Taisykles jūsų, kaip trečiosios šalies, kuriai taikomos Taisyklės, atžvilgiu.

15.7. Jūs pareiškiate ir garantuojate, kad nesate šalyje, kuriai taikomas JAV Vyriausybės embargas arba kurią JAV Vyriausybė yra įvardijusi kaip terorizmą remiančią valstybę, ir kad jūs asmeniškai nesate įtrauktas į JAV Vyriausybės draudžiamų ar ribojamų šalių sąrašą.

15.8. Nepaisant šiame 15 skyriuje „Apple“ ir „Apple“ patronuojamosioms įmonėms suteiktų teisių, „Mill“ teisė sudaryti, atšaukti ar nutraukti bet kokį Taisyklėse numatytą pakeitimą, atsisakymą ar susitarimą nepriklauso nuo jokios trečiosios šalies sutikimo.

16. Įvairūs

16.1. Kontaktai: „Mill“ yra Programėlės kūrėjas. Savo klausimus, užklausas ar skundus galite siųsti interneto svetainėje nurodytais adresais ir kanalais: https://www.millheat.com/contact.

16.2. Paskyrimas: „Mill“ gali paskirti Taisyklių ar bet kurios jų dalies vykdymą arba perduoti Taisyklėse nurodytus savo įsipareigojimus. Negalite perleisti Taisyklių vykdymo, perduoti ar sublicencijuoti jokių Taisyklėse numatytų savo teisių ar įsipareigojimų trečiajai šaliai.

16.3. Atsiejamumas: jei kuri nors Taisyklių nuostata būtų pripažinta negaliojančia ar neįgyvendinama dėl kokios nors priežasties ar kokiu nors mastu, toks negaliojimas ar neįgyvendinamumas neturi jokios įtakos likusioms Taisyklių nuostatoms, o negaliojanti ar neįgyvendinama nuostata turi būti vykdoma tiek, kiek galima pagal įstatymą.

16.4. Jokių išimčių: dėl „Mill“ ar bet kurios trečiosios šalies naudos gavėjos nesugebėjimas įgyvendinti Taisyklių ar bet kurios jų dalies nepanaikina „Mill“ ar atitinkamos trečiosios šalies naudos gavėjos teisės įgyvendinti Taisykles.

16.5. Visas susitarimas: Taisyklės apima visas sąlygas, dėl kurių susitarėte su „Mill“ dėl jūsų naudojimosi Programėle, ir pakeičia visus ankstesnius rašytinius ar žodinius susitarimus, susijusius su Taisyklių objektu.

17. Taikytina teisė (ir ginčų sprendimas)

17.1. Sutinkate, kad Taisyklėms ir visiems kitiems klausimams, susijusiems su jūsų naudojimusi Programėle, įskaitant gaminių ar paslaugų pirkimą iš Programėlės, būtų taikomi Norvegijos teisės aktai, kiek tai galima vadovaujantis įstatymais, neatsižvelgiant į įstatymų koliziją ir Jungtinių Tautų konvenciją dėl tarptautinio prekių pardavimo ir pirkimo sutarčių.

17.2. Kiek leidžia galiojantys įstatymai, sutinkate, kad visi ginčai, nesutarimai ar reikalavimai, kylantys iš Taisyklių arba susiję su jomis, jų pažeidimu, nutraukimu ar negaliojimu arba kylantys dėl naudojimosi Programėle, būtų galutinai sprendžiamas Oslo (Norvegija) teismuose (Oslo apygardos teisme („Oslo tingrett“))). Jūs sutinkate su tokių teismų jurisdikcija ir atsisakote prieštaravimų dėl jurisdikcijos, vietos ar netinkamo teismo.