Pirmaujanti technologija

Skydiniuose „Mill“ šildytuvuose įdiegtos pažangiausios elektrinio šildymo technologijos, atitinkančios rytdienos energijos naudojimo efektyvumo reikalavimus.

PID technologija

3 (trečiosios) kartos skydiniuose „Mill Wi-Fi“ šildytuvuose įrengtas PID valdymas. PID technologija pasitelkia išmanųjį algoritmą, skirtą galios kontrolei „pritemdyti“ – jokių įjungimo-išjungimo, įjungimo-išjungimo signalų, tik švelniai palaikoma nuolatinė temperatūra. Dėl to sunaudojama mažiau elektros energijos, o temperatūros svyravimai pamirštami. PID technologija labai pakeis vartotojų namų komfortą ir energijos taupymą.

Tai iliustracija, kaip, taikant PID technologiją, temperatūra išlieka tolygesnė, palyginti su tradiciniu šildymu.

Skandinaviški išmanieji šildytuvai – maksimalus komfortas ir taupoma energija.

Numatomojo šildymo (predictive heating) technologija

3 (trečiosios) kartos „Mill WiFi“ šildytuvams taikomas mašininis mokymasis, kad jie patys nustatytų, kada įsijungti ir išsijungti, ir lengvai prisitaikytų prie menkiausio namų aplinkos pokyčio.

„Mill Wi-Fi“ šildytuvai „žino“, kada pradėti šildyti, kad būtų pasiekta pageidaujama kambario temperatūra pagal jūsų asmeninės programos nuostatas. Ši funkcija vadinama numatomuoju šildymu (predictive heating), nes šildytuvai nuolat reguliuoja šildymo temperatūrą ir ją pritaiko jūsų poreikiams. Jei, pavyzdžiui, norite, kad 16 val. jums grįžus iš darbo namuose būtų 23 laipsniai Celsijaus, ją nustatykite „Mill-app“ programėlėje ir šildytuvas viskuo pasirūpins.

Šildytuvai pradės šildyti tinkamu laiku, kad galėtumėte grįžti namo ir čia jaustis patogiai.

„Mill“ šilumos didinimo (heat boost) technologija

Tai alyvos pripildytų radiatorių „Mill Gentle Air“ ypatybė. Dėl unikalios uždaros formos radiatoriaus „Mill Gentle Air“ šiluma po patalpą pasklinda daug greičiau, palyginti su tradiciniais alyvos pripildytais radiatoriais. Dėl to patalpa įšyla 29 proc. greičiau, nes dėl uždaros formos karštas oras greičiau kyla aukštyn, o šiluma paskirsto efektyviau. Tai vadiname „Mill“ šilumos didinimo (heat boost) technologija.

„Mill“ šilumos didinimo (heat boost) technologija šildo efektyviau nei tradiciniai alyvos pripildyti radiatoriai.