Integravimai

Nuolat stengiamės naudotojams pasiūlyti geriausius „Mill WiFi“ šildytuvų valdymo sprendimus. Be puikiai įvertintos programėlės ir atviros API, galime pasiūlyti šiuos integravimus.

„Tibber“

„Mill WiFi“ šildytuvus galima integruoti su energijos tiekimo įmone „Tibber“, kuri jums garantuos pažangiausią elektros energijos tiekimo pasiūlymą. Naudodamiesi „Tibber“ programėle, „Mill“ įrenginius galite valdyti taip pat, kaip ir per „Mill“ programėlę, taip pat galėsite naudotis išmaniojo šilumos valdymo funkcija, kuri gali reguliuoti šildymą pagal elektros kainą. Taigi „Tibber“ kontroliuos „Mill“ įrenginius taip, kad šie kuo smarkiau šildytų, kai elektros kaina yra mažiausia, o tai nesumažins komforto.

„Futurehome“

„Futurehome“ – tai naujoviška išmaniųjų namų sistema, kuria naudodamiesi galėsite geriau išnaudoti savo namų galimybes. Naudodamiesi „Futurehome“ galite valdyti apšvietimą, patalpų oro sąlygas, gaisrinę signalizaciją, apsaugą ir, žinoma, būsto šildymą.

„Home Connect Plus“

Naudodami „Home Connect Plus“ galite nustatyticentrinį, intuityvų išmaniųjų namų sprendimų valdymą arba
kurtiasmenines automatines funkcijas ir tai vos keliais žingsniais ir be didelių pastangų. „Home Connect Plus“ yra išmaniųjų namų centras, nes juo galima valdyti įvairius išmaniuosius namų įrenginius ir sistemas, įskaitant, žinoma, „Mill“ įrenginius.