Labai efektyvus lauko šilumos šaltinis su infraraudonųjų spindulių šildymo technologija

„Mill“ kiemo šildytuvai – tai daugiausia lauko šildytuvai, kuriuose pritaikyta infraraudonųjų spindulių šildymo technologija. Tai efektyviausia šildymo technologija, skirta naudoti lauke. Infraraudonųjų spindulių šiluma, panašiai kaip ir saulės šiluma, sušildo tik tai, ką spinduliai pasiekia. Taigi, norint sušilti, kiemo šildytuvui visų pirma nereikia šildyti aplink esančio oro. Šildymo poveikį galime palyginti su šiluma ankstyvo pavasario dieną, kai saulė išlenda iš už debesų. Staiga pajusite saulės šilumą, tačiau oro temperatūra išliks tokia pati.

Patogi ir prislopinta šviesa su ULG technologija

Tradiciniai kiemo šildytuvai dažnai skleidžia gana stiprią raudoną šviesą, kuri gali būti nemaloni. „Mill“ infraraudonųjų spindulių kiemo šildytuvuose pritaikyta itin mažo akinimo (ULG) technologija, kuri raudoną šviesą sumažina iki 99 proc. Tokiu būdu galėsite mėgautis šiluma patogioje ir prislopintoje šviesoje.

Valdoma nuotolinio valdymo pulteliu arba programėle

„Mill“ terasos šildytuvai aprūpinti nuotolinio valdymo pultu, kad juos būtų lengva ir patogu valdyti. Geriausiai vertinamą CB2000BT-ULG modelį taip pat galima valdyti „Mill Outdoor Heating“ programėle per „Bluetooth“.

* CB2000GT modeliui nėra siūlomas ULG ir nuotolinio valdymo pultas.

„Mill“ CB2000FLOOR kiemo šildytuvas pripažintas geriausiu tek.no atliktame teste „best in test“

Nešiojamas arba montuojamas ant sienos

Siūlomi kelių skirtingų ant sienos montuojamų modelių „Mill“ infraraudonųjų spindulių kiemo šildytuvai yra juodi ir aliuminio spalvos. Pasirinkite spalvą, kuri geriausiai tiktų prie jūsų namo sienos. Jei norite lankstesnio sprendimo, rekomenduojame mūsų nešiojamąjį modelį CB2000FLOOR, kuris pripažintas geriausiu tek.no atliktame teste „best in test“. Prie sienos tvirtinamų modelių šildytuvus taip pat galima naudoti kartu su kiemo šildytuvo stovu CBSTAND, kuris skirtas naudoti su nešiojamaisiais šildytuvais.

„Mill“ CB2000PLUSS ir CB2000PLUSS-ALU modeliai tek.no teste buvo įvertinti labai gerai („Very good“)

„Mill“ CB2000PLUSS ir CB2000PLUSS-ALU modeliai tek.no teste buvo įvertinti labai gerai („Very good“)

Unikalaus ir gražaus dizaino

Be infraraudonųjų spindulių kiemo šildytuvų, siūlome visiškai unikalaus dizaino prie lubų tvirtinamą kiemo šildytuvą su angliniu elementu. Šis kiemo šildytuvas yra stilingos lempos formos, kuri puikiai tinka pakabinti virš valgomojo stalo ar sofos komplekto. Gražaus dizaino „Mill Carbon“ kiemo šildytuvas pagerins bet kurio vidaus kiemo vaizdą. Anglinis kaitinimo elementas taip pat yra efektyvus šilumos šaltinis, skleidžiantis jaukią ir neryškią šviesą, todėl vasaros vakarais galite mėgautis šilta ir jaukia atmosfera.