Ar žinojote, kad šildymas sudaro daugiau kaip 60 proc. namų ūkyje sunaudojamos elektros energijos?*

„Mill Wi-Fi“ integruotais šildytuvais galite lengvai reguliuoti temperatūrą pagal savo kasdienius įpročius. Nešvaistykite pinigų už elektros energiją, kai nesate namuose arba miegate lovoje. Šis išmanusis šildymo sprendimas yra naudingas aplinkai, nes mažina elektros energijos sunaudojimą, ir naudingas jums, nes mažina elektros energijos išlaidas.

Mes, dirbantys „Mill“, manome, kad, priimdami protingus sprendimus, neturėtumėte daryti kompromisų dėl patogumo. Programėlėje „Mill-app“ nustatykite savaitinę programą, pagal kurią temperatūra automatiškai bus reguliuojama pagal jūsų pasirinktas nuostatas. Galima pasirinkti šiuos režimus: komforto („Comfort“), miego („Sleep“), nėra namie („Away“) ir išjungta („Off“). Jei namo norėtumėte grįžti viena diena anksčiau, galite lengvai pakeisti nustatytą programą, kad grįžtumėte į šiltus namus.

„Mill Wi-Fi“ integruoti šildytuvai padeda sumažinti elektros energijos sunaudojimą ir kartu mėgautis puikiai apšildomais ir patogiais namais.”

Aktyvus atostogų režimas skirtas išlaidoms už elektros energiją, kol esate išvykę, sumažinti. Programėlė automatiškai padidins temperatūrą prieš jums grįžtant namo. Visas savo vietas galite valdyti naudodami tą patį naudotojo prisijungimo vardą. Žiemą, prieš atvykdami į poilsio namelį, nustatykite temperatūrą ir mėgaukitės šiltu bei jaukiu vakaru. Nauja energijos sunaudojimo statistikos sistema padeda stebėti šildymo režimą per tam tikrą laiką, todėl galite visiškai kontroliuoti energijos sąnaudas. Rinkitės iš elegantiškų skydinių šildytuvų „Mill Invisible“ ir stiklinių skydinių šildytuvų. Arba pasirinkite lankstesnį sprendimą – nešiojamuosius alyvos pripildytus radiatorius „Mill Gentle Air“ arba konvekcinius „Mill Convection WiFi“ modelius.

Jei nenorite keisti turimo šildytuvo, jį galite vis tiek valdyti naudodamiesi „Mill“ programėle per „Mill Wi-Fi“ lizdą. Dėl šio išmaniojo lizdo seni, „nebylieji“ šildytuvai tampa išmanieji. Jis skiriasi nuo kitų „Wi-Fi“ lizdų, nes turi integruotą temperatūros jutiklį. Taigi „Mill“ programėle galite valdyti temperatūrą, o ne tiesiog įjungti ir išjungti šildytuvą, kaip tai darytumėte naudodami kitus išmaniuosius lizdus. „Mill Wi-Fi“ lizdą galima naudoti ne tik „Mill“, bet visų tipų šildytuvams. Šis išmanusis prietaisas itin tvarus pasirinkimas, nes padeda mažinti energijos sunaudojimą, o kartu pailgina šildytuvo naudojimo laiką.

Pagal klientų įvertinimus ir daugybę atsiliepimų „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvėse itin intuityvi ir patogi „Mill“ programėlė yra populiariausia ir plačiausiai naudojama išmaniojo šildymo programėlė.

Nors esama ir kitų išmaniųjų šildymo prekių ženklų, mes siūlome išmaniausius ir patogiausius sprendimus. Daug laiko ir išteklių skiriame nuolatiniam programėlės tobulinimui, kad ji atitiktų naudotojų poreikius. Naujausias atnaujinimas – tai visų vertingų atsiliepimų, kuriuos kasdien gauname iš atsidavusių naudotojų, rezultatas. Tikimės, kad ji jums patiks!

Integravimai

TalkswithTibber.jpg

„Mill-app“ programėlėje integruota ne tik atvira API, bet ir energetikos įmonė „Tibber“, kuri užtikrina patraukliausią elektros energijos tiekimo pasiūlymą. Kaip „Tibber“ klientas gausite prieigą prie programėlės, kuri pateiks išsamią elektros energijos sunaudojimo namuose apžvalgą, taip pat informaciją apie analizę ir funkcijas, galinčias padėti sumažinti elektros energijos sunaudojimą ir išlaidas.

Naudodamiesi „Tibber“ programėle, „Mill“ įrenginius galite valdyti taip pat, kaip ir per „Mill“ programėlę, taip pat galėsite naudotis išmaniojo šilumos valdymo funkcija, kuri gali reguliuoti šildymą pagal elektros kainą. Taigi „Tibber“ kontroliuos „Mill“ įrenginius taip, kad šie kuo smarkiau šildytų, kai elektros kaina yra mažiausia, o tai nesumažins komforto.

* „Sintef Energiforskning AS“

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *