Išsirinkti tinkamą elektrinį šildymą savo namams gali būti gana sudėtinga, nes esama daug skirtingų tipų elektrinių šildytuvų. Šildytuvai būna įvairaus galingumo. Šio vadovo tikslas – padėti jums susigaudyti įmonės „Mill“ siūlomų skirtingų tipų elektrinių šildytuvų pasiūloje, kad galėtumėte priimti geriausią ir labiausiai pagrįstą sprendimą rinkdamiesi gaminį savo namams.

Skydiniai šildytuvai

Įmonės „Mill“ sieniniai skydiniai šildytuvai užtikrina komfortišką bazinę temperatūrą visuose namuose. Rinkitės iš 8 skirtingų galingumų, kad galėtumėte reguliuoti temperatūrą kiekvienoje patalpoje. Paprastai rekomenduojame 70–100 vatų vienam kvadratiniam metrui. Skydinį šildytuvą galima saugiai palikti įjungtą be priežiūros tiek naktį, tiek kai nieko nėra namie, nes jis turi saugų ir efektyvų x-aliuminio kaitinimo elementą ir gana žemą paviršiaus temperatūrą. Tad galėsite grįžti į šiltus ir patogius namus. Pasirinkite šildytuvą su dienos ir nakties programomis arba per programėlę valdomą išmanųjį šildytuvą su integruotu „Wi-Fi“ moduliu, kad galėtumėte reguliuoti temperatūrą pagal savo kasdieninę veiklą. Patogi naudoti „Mill“ programėlė padeda taupyti mokesčius už elektros energiją, kai nesate namuose arba miegate lovoje.

Jei turite mažai laisvos vietos ant sienos arba tiesiog norite lankstesnio šildymo šaltinio, kurį būtų galima perkelti iš vietos į vietą, galbūt jums labiau patiks mūsų „Mill WiFi“ nešiojamasis šildytuvas. Šis nešiojamasis šildytuvas turi tokį patį kaitinimo elementą, kaip ir „Mill“ skydiniuose šildytuvuose, todėl jį galite drąsiai palikti įjungtą be priežiūros.

Alyvos pripildyti radiatoriai

Jei ieškote malonios šilumos šaltinio, kuris nesausina oro, „Mill Gentle Air“ alyvos pripildytas radiatorius yra puikus pasirinkimas. Kadangi radiatoriaus kaitinimo elementas neturi tiesioginio kontakto su aplinkos oru, jis nedegina dulkių ir nesausina oro.

Šaldytuvai yra uždari, todėl karštas oras kyla greičiau, šiluma efektyviau pasiskirsto visoje patalpoje. Iš tiesų jis įšildo patalpą 29 proc. greičiau nei tradiciniai alyvos pripildyti radiatoriai. Dėl to radiatorius „Mill Gentle Air“ energiją naudoja efektyviau nei kiti tepaliniai šildytuvai ir yra tvaresnis pasirinkimas. Unikalios, patrauklios formos radiatorius su elegantiška kojele atrodo tarsi pakibęs virš grindų. Šie nešiojamieji šildytuvai veikia tyliai, be to, juos saugu palikti be priežiūros. Siūloma 3 skirtingų galingumų ir įvairaus veikimo šildytuvai. Galite rinktis mechaninį lengvai valdomą termostatą, skirtingas dienos ir nakties programas temperatūrai mažinti arba energiją taupantį per programėlę valdomą šildytuvą su integruotu „Wi-Fi“ moduliu.

Konvekciniai šildytuvai

„Mill Instant“ – tai itin efektyvūs konvekciniai šildytuvai, kuriuos įjungus akimirksniu pajuntama šiluma. Konvekcinis šildytuvas greitai sušildo patalpą. Tai tylesnė tradicinių ventiliatorinių šildytuvų alternatyva, todėl galite mėgautis greitai apšildoma patalpa be blaškančio triukšmo. Šie nešiojamieji šildytuvai yra lengvi, jų abiejose pusėse yra rankenos, jų korpusas yra siauras, todėl jie lengvai perkeliami iš vietos į vietą.

Šildytuvų „Mill Instant“ nereikėtų palikti įjungtų be priežiūros, nes jų laidinis kaitinimo elementas yra labai efektyvus. Jie yra puikus papildomas šilumos šaltinis vėsiomis dienomis. Galite rinktis iš dviejų skirtingų stilių modelių – elegantiško plienine priekine dalimi arba madingo stiklinio. Šildytuvas turi mechaninį lengvai valdomą termostatą arba elektroninį termostatą su LED ekranu.

Konvekcinių šildytuvų serijos 1 „Wi-Fi“ režimu dirbantys šildytuvai turi tokį patį kaitinimo elementą kaip ir skydiniai „Mill“ šildytuvai, todėl „Wi-Fi“ konvekcinį šildytuvą galite drąsiai palikti įjungtą be priežiūros.

Ventiliatoriniai šildytuvai

Nesileiskite suklaidinami nedidelių ventiliatorinio šildytuvo „Mill Compact“ matmenų. Šis galingas šildytuvas gali greitai sušildyti didesnes patalpas. Švelnaus PTC (teigiamo temperatūros koeficiento) kaitinimo elemento paviršiaus temperatūra yra žemesnė nei įprastų ventiliatorinių šildytuvų su kaitinimo vielomis. Tai reiškia, kad šildytuvas sudegins mažiau dulkių ir nesausins oro taip, kaip įprasti ventiliatoriniai šildytuvai. Nedidelio dydžio ir liečiant vėsaus paviršiaus šildytuvą lengva perkelti ten, kur reikia papildomos šilumos. Dėl dailaus dizaino jis taip pat netrukdo vasaros mėnesiais.

„Mill Compact“ ventiliatorinis šildytuvas yra papildomas šilumos šaltinis, kurio nereikėtų palikti įjungto be priežiūros, nes jo šildymo elementas veikia labai veiksmingai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *