Tvarumas

Norvegija – tai gamta. Norvegija – tai orai. Norvegija – tai aukšti kalnai ir gilūs slėniai, šaltos ir tamsios žiemos bei šiltos ir šviesios vasaros. Esame priklausomi nuo gamtos.

Visi esame priklausomi nuo gamtos, tačiau tai, kaip naudojame gamtos išteklius, deja, turi milžiniškų pasekmių tiek planetai, tiek joje gyvenantiems žmonėms.

Būdami savo pramonės šakos rinkos lyderiai ir tarptautiniu mastu besiplečianti įmonė, suprantame, kokia svarbi yra mūsų atsakomybė už tvarumą. Mūsų tikslas – būti tvarumo lyderiais pramonėje, o tai reiškia, kad norime patenkinti dabarties poreikius, nesumažindami ateities kartų galimybių tenkinti savo poreikius. Ir mes sėkmingai pradedame šią veiklą!

Mums, dirbantiems įmonėje „Mill“, prisiimti didesnę visuomeninę atsakomybę, be kita ko, reiškia derinti stilingą dizainą su pažangiomis technologijomis ir naujovėmis.

Nuolat kuriame išmanius ir patrauklius gaminius, kurie leidžia vartotojui pačiam nuspręsti, kaip šildymui naudoti elektros energiją. Taip visi galime aktyviai prisidėti prie elektros energijos naudojimo mažinimo. Investuodami į išmaniąsias technologijas jau sukūrėme sprendimus, kurie padeda vartotojams lengviau taupyti energiją. Naudodamiesi „Millheat“ programėle galite sukurti individualų savaitinį tvarkaraštį, pagal kurį taupysite energiją ir mėgausitės komfortiška temperatūra namuose. Tai išmaniosios technologijos ir inovacijos, naudingos ir jūsų piniginei, ir aplinkai.

Tvarus vystymasis – tai dabartinių vartojimo poreikių tenkinimas nesumažinant ateities kartų galimybių tenkinti savo poreikius. Kad suprastume, kaip dirbdami įmonėje „Mill“ galime prisiimti kuo daugiau socialinės atsakomybės, susipažinome su 17 JT darnaus vystymosi tikslų. Juos nuodugniai peržiūrėjome, kad suprastume, atrinktume ir įgyvendintume įmonei „Mill“ svarbiausius ir didžiausią poveikį darančius tikslus.

Įmonės „Mill“ darnaus vystymosi tikslai:

JT darnaus vystymosi 8 tikslas: deramas darbas ir ekonomikos augimas.

Šis tikslas – skatinti ilgalaikį, įtraukų ir tvarų ekonomikos augimą, visavertį užimtumą ir deramą darbą visiems. Tikime, kad niekas negali padaryti visko iš karto, bet kiekvienas gali kažką padaryti.

JT darnaus vystymosi 12 tikslas: atsakingas vartojimas ir gamyba.

Siekiant šio tikslo reikia užtikrinti tvarius vartojimo ir gamybos modelius. Tikimės tęsti kelionę link tvaresnės planetos.

JT tvaraus vystymosi 13 tikslas: klimato kaitos veiksmai.

Siekiant šio tikslo reikia nedelsiant imtis veiksmų kovai su klimato kaita ir jos padariniais. Tvirtai tikime, kad ateitis yra šviesi!

Be patogios „Mill“ programėlės, skirtos energijos sunaudojimui naudojant išmaniuosius šildytuvus stebėti ir valdyti, sukūrėme išmanųjį kištuką. 2016 m. pristatytas kištukas „Mill WiFi Socket“ atnaujina senus šildytuvus, pritaikydamas juos išmaniųjų technologijų naudojimui, ir papildomai pailgina šildytuvo naudojimo laiką, kitaip tariant, norint turėti išmanųjį šildytuvą, nereikia pirkti naujo šildytuvo.

Įmonė „Mill“ siekia pakeisti savo gaminių kūrimo, gamybos ir perdirbimo būdus, remdamasi žiedinės ekonomikos principais, ir nuolat vykdo iniciatyvą, kuria siekiama mažinti plastiko ir pakuočių kiekį. Pavyzdžiui, siekiame pašalinti visą polistireninį putplastį ir neperdirbamą plastiką, visose pakuotėse naudoti perdirbtą kartoną ir FSC sertifikuotą kartoną, o visuose gaminiuose naudoti daugiau perdirbtų medžiagų.

Niekas negali padaryti visko iš karto, bet kiekvienas gali kažką padaryti. Tikimės, kad galėsime tęsti kelionę link tvaresnės planetos, ir tvirtai tikime, kad mūsų laukia šviesi ateitis.